2020. február 27., csütörtök

Igen, van egy megoldás: Egy ajándék Made in Kína :)

                                      Az oltásos tréfa


Oh nee, megint egy járvány! És Kínában készült, ez alkalommal!

Úgy érzem megint fel kell szólalnom újra, még egyszer, ebben a témában, amely mindig ugyanúgy végződik, egy új oltás kreálásával, amely kiugrik egy meglepi dobozból. Gyorsan!Gyorsan! Gyorsan!

Engedd meg, hogy őszinte legyek. Elegem van ismételgetni ugyanazt, amit az Egészségügyi Maffia-
ban megírtam 25 évvel ezelőtt. Belefáradtam, hogy figyelmeztessem az embereket a járvány és oltás gyártókról. Két ugyanazon gengszter. De az ők média propagandájuk és politikai csavarjaik gyorsan meggyőzte a megijedt birkák tömegét, hogy mi érdemeljük az ők halálos koktéljait. Mert, az igazságban: nincs félelem, nincs járvány, nincs oltás, és határtalan egészség jár mindenkinek!

Miközben magamban tettem fel a kérdéseket, hogy helytállóan véleményezzem ezt az új járványt, eszembe jutott, hogy készítettem egy webkapszulát 2 évvel ezelőtt, Az oltásos biznisz néven. Sajnos, ez a mai napig ugyanúgy releváns, nem tudom, mit tehetnék többet hozzá ezen kívül. A csúnya mikróbák, Pasteur a jótevő, a védő oltások, és az összes félelem, ami ezt táplálja, én egyszerűen nem tudok egyikben sem hinni. Ez legalább akkora vicc, mint a Mikulás! Ez az oltásos vicc. 

Ghis a Perszonokráciáért 


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Fórdította: Orsi
Az Egészségügyi Maffia kötet megvásároltható Erdélyben tőlem: orsi.iroda kukac gmail.com
Magyarországon: www.ezvankonyvek.hu
Feliratozhatsz youtube csatornámra, ahova fórditok perszo anyagokat: https://www.youtube.com/channel/UCoXnGmpaiAzBwYoYRJjRiOw?view_as=subscriber


Nincsenek megjegyzések: