2015. június 15., hétfő

A Szex - a hatalom legmagassabb fegyvere


Sziasztok, 
úgy döntöttem, hogy megosztom veletek kedves ismerősöm munkáját -Ghis előadásának magyarra való átdolgozását.
Szükségesnek érzem ide leirni, hogy ez a téma egy picit rázos, főleg első 'olvasásra'. Ha első perszo témának találod meg ezt a neten, javaslom olvasd át egy picit a blog többi tartalmát is, hogy megérthesd a gondolatmenetet.

Társadalmunkban, ahol a szexualitás mindenütt jelen van és magassan bátorított, a "szeretet" szó koncepciója a legjobban el lett torzítva, de a Perszonokrácia egy új evolúciós perspektívából kutatja fel ezt a témát.

Valóban, a szexualitás egy kulcsfontosságú tényező a tudatosság átbillenésében, ezért megosztom veletek Ghis 2o1o Januári előadását magyarul feliratozva.
Úgy vettem észre, hogy ez a megközlítés a szexualitás témájában sokunkat megbotránykoztat, egyeseket még fel is dühít. De, ha egyszer megértjük, hogy milyen alapvető következményeket játszik a szexualitás a mi jelen emberi valóságunkban, lehet készek leszünk nyitni és újra gondolni az egészet.

Gyakran halljuk, hogy a pénz vezeti a világot. De megkérdezted valaha is magadtól, hogy mi vezeti a pénzt? Igen, már tudod a választ: a SZEX. A felvételen Ghis elmagyarázza azt a közeli kapcsot, ami szorosan összeköti a szexet a pénzzel. Onnan megérthetjük, hogy a szexualitás valójában egy fő pillér, ami merevíti az összes társadalom hatalmi piramisát szerte a bolygón.

Ha többségünk tudatos arról, hogy a pénz az egyedüli célja a háborúknak, dominanciának és rabszolgaságnak, nagyon kevés ember tudja, hogy valójában a szex az üzemanyaga, ami táplálja.
Amikor a kirakós összes darabkáját összeillesztettük, egyre nagyobb értelmet nyer, hogy a szexualitás miért tart egyre inkább a klimax felé!

Újból észreveszem, hogy a mi emberi figyelmünk teljesen le van véve a gyökereiről, az emberi szerencsétleségünk miatt. Arra összpontosítunk, hogyan oldhatnánk meg a pénzügyi helyzetünket, amit mi a szerencsétlen világunk okozójának tekintünk - ami valójában a mi állati tudatlanságunk érdeme.

Most a legideálisabb időszak, hogy nézzük meg valójában mi a szexualitás, mihez kapcsolódik, és kezdjük el megkérdezni magunktól, hogy kiszeretnénk-e ugrani ebből a pokoli valóságból.A Család kötet (hamarosan megjelenik magyarul is) hosszasan feltárja a szexualitás, párkapcsolat, reprodukció, család témákat. Ugyanakkor konkrét megoldásokkal jön, hogy segítsen nekünk kiszállni az állati tudatlanságunkból, azért, hogy azzá vállhassunk, akik valójában vagyunk : Idessza, isteni lények az anyagban képezve.

Közben elkezdheted saját felkutatásod a szexualitásban, megnézvén Ghis felvételét.

Tartalmas szórakozást!Megjegyzés küldése