2016. október 8., szombat

Társadalom

Örömmel jelentem kedves olvasók, hogy az EzVanKiadó gondozásában 2 hét múlva megjelenik a Perszonokrácia kötetek utolsó kiskönyve, a Társadalom.Ennek margójára, Zsac interjút készített Ghis-vel, kinek információi, bátorításai meleg Lélek ébresztők.
Néhány szót a Társadalom kötetről:

Ha a 3. világháború kitörése előtt, illetve a globális pénzügyi válság, világméretű éhezés, a bolygószintű kataklizma beköszöntét megelőzően olvasod ezt a könyvet, szerencsésnek mondhatod magad! A külső megjelenésük ellenére ezek a jóslatok nem állnak messze a valóságtól. A legtöbb ember nincs tisztában azzal, hogy az emberiség kihalása küszöbön áll!

Az apokalipszis már elkezdődött – és pontosan erre van szükségünk!

Valójában a társadalom és a bolygó megrázkódtatásai, amelyekkel nap mint nap szembenézünk, az illúzióvilág végének előhírnökei. Hamvaiból fog feltámadni a földi paradicsom. A kérdés azonban az, hogy részt akarunk-e venni az új világ, az új birodalom, az új lény megteremtésében vagy sem. Ma az emberiség három irány közül választhat. Az első erőfeszítés nélküli (mikrochip, alapjövedelem szórakozás, alkohol, drogok, szex stb.). A második kétségbeesésbe taszít, és öngyilkosságba hajszol, gyorsan (szándékos) vagy lassan (betegség). Ami a harmadikat illeti, az bátorságra szólít, és az idesszai lénnyé való átalakulásra ösztönöz – a földi evolúció végső céljára.

Beleolvashatsz a könyvbe:
https://drive.google.com/file/d/0ByWnK1hUTBM_TFJnd1dpb2NPaXc/view?usp=sharing

A Társadalom kötetedet ELŐrendeleted itt a blogon, Kapcsolat űrlap segítségével, ill. az orsi.iroda kukac gmail.com címen.

Jó szórakozást!
Orsi

Megjegyzés küldése