2014. november 16., vasárnap

Mit teszek, amikor elmegyek szavazni? Egérföld rajzfilmmel fűszerezve

Mivel újra itt a választások ideje, megihlette a témát a következő felvétel is, amit lefórditottam.
Emlékeztetőként szeretném bemutatni ezt a kis rajzfilmet "Egérföld" (Mouseland) , ami emlékeztet arra,hogy mi történik ebben az illúzió világban, amikor mi elmegyünk szavazni. Ez választás a bolygó összes országára ugyanúgy jellemző.




Ghis szavait fórditóm :

'(...)A birkákat meghívják szavazni, hogy megjelölje az egyik Pásztor neve melletti kis kockát ,amely a karám tulajdonosai által volt tervezve. Mekkora kiváltság a következő Pásztor megszavazása, amelyik az elkövetkezendő négy évben nyírja majd a birkákat, amíg egy csepp gyapjú sem marad, aztán elviszik őket a vágóhídra... elhitetvén velük, hogy  az  ő javukat szolgálja.

Néhány birka haraggal töltve megy, emlékezvén a szabálysértő előbbi elnőkre. Ők másra szavaznak, remélvén, hogy jobb lesz- elévgre ő megigérte!

Más birkák elfeledkeznek róla - vagy megbocsájtanak - a hazúgságokat, árulásokat, a korrupciót és a kizsákmányolást az előbbi Pásztortól, és megnyeri újra az ők bizalmukat. Deeeee, az egész birka azt reméli, hogy a következő Pásztor javitani fog az ők sorsukon.

De a Pásztor csak egy bábu, akárki is, ő követni fogja a Karám Tulajdonos, A Nagy Pénz diktálását.
Ő szépen jutalmazott, hogy dominálja és kizsákmányolja a birkákat amennyire csak lehet, az ő főnöke javára. A legalkalmasabb jelölt, biznonyára az, amelyik a legjobb hazudozó és eltudja csábitani a birkákat, úgy,hogy elhigyjék ,hogy ő be is tartja majd igéreteit, tudván, hogy neki nincs döntési hatalma. A Média, amelyik a Nagy Pénz tulajdonában van, előnyben részesíti a jelöltet, amit a Mester kiválasztott, úgy festvén, mintha közömbös lenne. Még a média is vakon engedelmeskedik a Karám Tulajdonos parancsainak.

A birkákról annyit, hogy ők teljesen érdektelenek és tudatlanok a valódi identitásukról. Ők szerencsétlen ,erőtlen teremtéseknek tartsák magukat. Ők félnek és keresik a biztonságot és a védelmet külső hamis hatalmaktól - a hivatalos maffiától. Ezért drágán megfizetnek érte.
Ennél jobb, a világ tulajdonos egy olyan világpolitikát dolgoz ki, amelyik a föld népét teljes elszegényedésbe és rabszolgasorba állitja.

Deee, a birka szereti elhitetni magával a jópásztor álmot, ahelyett, hogy felszabaditsa magát és felelősséget vállaljon tetteiért. Ő úgy dönt, hogy megnyirja és megeteti magát a Pásztorral,és könyörög a maradékért. Ő a legkevésbé veszélyest válassza , mivel úgy gondolja ... a kormány egy szükséges rossz. Tényleg? Nem jút neki eszébe, hogy neki nem muszály birkának lenni.

Mit mond a Perszonokrácia?  

Perszonokrácia visszaemlékszik, hogy ki ő valójában és úgy is viselkedik. Ő tudja, hogy a legfelsőbb hatóság - a szuveranitás - az belül van és egyedül ő hordozza a valódi hatalmat.
Ő tudatos az ő cselekvései értelméről: HA SZAVAZNI MEGY, FELADJA AZ Ő SZUVERANITÁSÁT.

Szavazással megtagadom a valódi identitásom, odaadom a pénzem és a hatalmam a Külső Hatóságnak,visszautasitom a mindenható szuverén lény elfogadását, aki valójában vagyok. Röviden, visszautasítom a szabad akaratomat (ami exkluziv az emberek számára a földön)és beleegyezek, hogy az illuzórikus, csaló demokratikus világban maradjak. Teljesen az állati rabszolgaságot választom, és úgy döntök, hogy a gyilkos és kielégitethetetlen állam tulajdona maradok. Semmi új. Nem a görögök mondták: "A férfiak az Istenek állat állománya" ?

Következésképpen, a Perszonokrácia folytatja a szuverén egyén viselkedésmódját és nem megy el szavazni.Azért sem megy a szavazókörzetbe, hogy érvénytelenitse szavazatát,  hogy kifejezhesse elégedetlenségét a hatóságoknak. Az egyedüli hatóság az belül van, és ő egyedül a lelkének engedelmeskedik, a valódi szuverénnek. Az ő egója megpobálja őt meggyőzni többezer indokkal, ami közül az egyik az, hogy ez az "állampolgári kötelességed."Semmi sem tudja őt kibillenteni döntésében. Perszonokrácia elhagyta a hazúgság világát és ő most az Igaz-Tudatossághoz hűséges. "





Nincsenek megjegyzések: